Smart Commerce Consulting

Tanácsadás az Evolution konferencián

2017. február 25. - Kis Ervin Egon

Március első két napján az Evolution konferencián ingyenes tanácsadással várjuk az érdeklődőket a SmartCommerce Consulting tanácsadói asztalánál!

evolution.png

A 2013-ban indult Evolution konferencia az online gazdaság szereplőinek kétnapos, budapesti találkozója. A négy teremben, mintegy 1200-1400 fő részvételével zajló szakmai program részeként idén először tizennégy, ingyenesen látogatható tanácsadópont is működni fog. Ezek egyikénél nekünk is felteheti kérdéseit az e-kereskedelem, digitális gazdaság, üzleti tervezés témakörében.

Annak érdekében, hogy hatékonyabban tudjunk Önnek segíteni, kérdéseit előre is elküldheti nekünk kapcsolatfelvételi oldalunkon keresztül. Kérjük, a szöveges részben jelezze, hogy az Evolution tanácsadóponton kíván minket felkeresni. A kitöltéshez kattintson ide!

A tanácsadópontokat természetesen csak a konferencia résztvevői látogathatják!

Evolution 2017 konferencia

Park Inn by Radisson, BUDAPEST
2017. március 1-2.

ISMERTETŐ | PROGRAM | REGISZTRÁCIÓ


A bejegyzés trackback címe:

https://smartcommerce.blog.hu/api/trackback/id/tr4512292779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása