Smart Commerce Consulting

Nem csak az számít, aki ott lesz, de aki ott lesz, az biztosan számít!

Kedvcsináló az idei Internet Hungary konferenciához

2018. szeptember 14. - Szabó András SCC

Immár tizenkilencedszerre nem telhet el év anélkül, hogy az Internet Hungary konferencián az információs társadalom és a digitális gazdaság képviselői ne tekintenék át az internet adta lehetőségeket, fejlődési irányokat és gyakorlati alkalmazásokat.

ih_2018_szoveggel.jpg

A kétnapos konferencia Siófokon a Hotel Azúrban kerül megrendezésre, szeptember 25-én és 26-án.

A programok mindkét nap hat szekcióban, párhuzamosan folynak. Az előadások és kerekasztal beszélgetések, elsősorban a távközlési, informatikai, internetes, média és kommunikációs szakterületek képviselőit, illetve a digitális gazdaság szereplőit hívja együtt gondolkodásra.

A SmartCommerce Consultingtól (tőlünk) Donáth Fruzsinával a perszonalizáció és a 24 órás kiszállításra való igény témában mélyedhettek el, illetve Kis Ervin Egonnal az online fizetés piaci adaptációját és a piacszerzés mikéntjét ismerhetitek meg.

A bővebb programismertetők, az előadók teljes listája és az online regisztráció elérhető az Internet Hungary 2018 oldalán.


A bejegyzés trackback címe:

https://smartcommerce.blog.hu/api/trackback/id/tr4614240387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása